Classic box

Gezonde tussendoortjes, het kan!

Altijd op zoek naar gezonde, bewuste tussendoortjes? Maak een bewuste keuze. LustiBox stelt de lekkerste verantwoorden boxen samen! Kies voor een heerlijke mix van gezonde snacks. Lekker suikervrij snoepen, genieten van eiwitrijke chips tot aan vezelrijke repen. De classic box bevat 18 snacks.

Een bewuste keuze maken?

Bestel de ClassicBox

Een box die bij jou past! Nooit meer op zoek naar gezonde tussendoortjes

Met de LustiBox krijg jij een box met verantwoorde en lekkere tussendoortjes thuisbezorgd.  Onze service maak je het makkelijk om een bewuste gezonde keuze te maken. Bovendien heb je er zelf geen omkijken naar. Wij leveren in heel Nederland de Lustibox bij je thuis.

Kies voor gemak

Jij kiest wanneer en hoevaak je de box wilt ontvangen, je zit nergens aan vast.

Hoe werkt het bestellen van de Classic Box?

Bestel de Classicbox via onze webshop. In het bestelproces kun je er zelf voor kiezen of je de box eenmalig, per 2 weken of per maand wilt bestellen, zo zit je nergens aan vast.
Voor 15.00 uur bestellen is de volgende werkdag al in huis!

Mocht je het prettig vinden om samen het proces te doorlopen en eventueel wensen door te nemen kan dat tijdens een persoonlijk gesprek, je kunt ons telefonisch bereiken, ons team zit er klaar voor.

Welke snacks kan ik verwachten in de ClassicBox?

Een hoop lekkere, gezonde tussendoortjes! We leveren de box met 18 snacks. Lekker suikervrij snoepen, genieten van eiwitrijke chips tot aan koolhydraatarme en vezelrijke bars. De classic box bevat 18 snacks.

0
Uw winkelwagen