Familie box

Verantwoord snacken voor het gehele gezin

Verantwoord snacken voor het hele gezin! Van gezonde popcorn, suikervrije drop, chocolade, lolly’s tot aan heerlijke snoepjes. In de familiebox zit een heerlijk mix voor zowel ouders als kinderen. De familiebox bevat 22 snacks

Ook gezond snacken met het gezin?

Bestel de FamilieBox

Familie Box

Met de LustiBox  service maak je het makkelijk voor je gezin om een bewuste gezonde keuze te maken. Bovendien heb je er zelf geen omkijken naar. Wij leveren in heel Nederland de Lustibox bij je thuis. De familiebox  bevat een mix van 22 heerlijke snacks en tussendoortjes.

Geef jouw kinderen een gezonde optie

Kinderen en snoep, ze lijken onafscheidelijk. In iets onschuldigs als een plakje ontbijtkoek zitten bijna drie suikerklontjes! Terwijl ontbijtkoek, vaak een gezond tussendoortje wordt genoemd. Geef jouw kinderen een gezonde optie! Van koekjes, suikervrije snoepjes tot aan heerlijke popcorn. Wij stellen de lekkerste boxen samen voor het hele gezin.

Hoe werkt het bestellen van de Familie Box?

Bestel de FamilieBox via onze webshop. In het bestelproces kun je er zelf voor kiezen of je de box eenmalig, per 2 weken of per maand wilt bestellen, zo zit je nergens aan vast.
Voor 15.00 uur bestellen is de volgende werkdag al in huis!

Mocht je het prettig vinden om samen het proces te doorlopen en eventueel wensen door te nemen kan dat tijdens een persoonlijk gesprek, je kunt ons telefonisch bereiken, ons team zit er klaar voor.

Welke snacks kan ik verwachten in de FamilieBox?

Een hoop lekkere, gezonde tussendoortjes! We leveren de box met 22 snacks. Deze snacks variëren van: koolhydraatarme chocolade, suikervrije snoepjes, koekjes tot aan heerlijke lolly’s. LustiBox weet hoe jij jouw gezin kunt verrassen met een uitgebreid, lekker & verantwoord assortiment aan tussendoortjes en snacks.

0
Uw winkelwagen