Over Lusti

Lekker, verantwoord snacken thuis en op kantoor!

Gezond snacken zonder schuldgevoel? LustiBox is er van overtuigd dat gezond leven gepaard gaat met lekker eten. Onze boxen zijn gevuld met: koolhydraatarme tussendoortjes, energierepen, suiker – en gluntenvrije snacks. We hebben 5 boxen ontwikkeld die het best bij jou, je gezin of team passen.

Bekijk onze snackboxen

Gezond snacken voor jou en/of het hele gezin

Een bewuste keuze maken voor jezelf of jouw gezin? Dan is de Lustibox precies de gezonde snackbox die bij jou past. Een mix van heerlijke tussendoortjes die passen bij een gezonde leefstijl. Wij verrassen je keer op keer met een smaakvolle box.

Eenmalig ontvangen, per 2 weken of per maand?

Zoveel mensen, zoveel wensen. Lustibox heeft 3 verschillende boxen samengesteld zodat jij kunt kiezen welke box het beste bij jouw levensstijl past en hoevaak je deze wilt ontvangen.

Hoe werkt het bestellen van de LustiBox?

Bestel de Business Box via onze webshop. In het bestelproces kun je er zelf voor kiezen of je de box eenmalig, per 2 weken of per maand wilt bestellen, zo zit je nergens aan vast.
Voor 15.00 uur bestellen is de volgende werkdag al in huis of op kantoor!

Mocht je het prettig vinden om samen het proces te doorlopen en eventueel wensen door te nemen kan dat tijdens een persoonlijk gesprek, ons team zit er klaar voor.

Kies voor gezonde tussendoortjes op kantoor: Business Box

Met de LustiBox maak je het makkelijk voor je werknemers om een bewuste gezonde keuze te maken. Bovendien heb je er zelf geen omkijken naar. Wij leveren in heel Nederland de Lustibox op de werkplek.

Verdeel zelf de snacks op kantoor

Bij de Business Box ontvang je meerdere display’s zodat je de snacks verspreid kunt aanbieden op kantoor. Van koffiecorner, vergaderruimte, werkplekken tot aan de balie.

0
Uw winkelwagen