Small Business box

Lekker & verantwoord snacken op kantoor

Iedere dag een lekkere, gezonde snack op het werk zonder dat je er als werkgever omkijken naar hebt? LustiBox regelt het voor je. Met onze gezonde service ontzorgen wij je met de lekkerste, verantwoorde snacks voor het hele team. De Small Business box bevat een mix van 28 heerlijke snacks en tussendoortjes.

Ook een box op kantoor?

Bestel de Small Business Box

Small Business Box

Met de LustiBox Small Business service maak je het makkelijk voor je werknemers om een bewuste gezonde keuze te maken. Bovendien heb je er zelf geen omkijken naar. Wij leveren in heel Nederland de Lustibox op de werkplek. De Small Business box bevat een mix van 28 heerlijke snacks en tussendoortjes.

Verdeel zelf de snacks op kantoor

Bij de Business Box ontvang je meerdere display’s zodat je de snacks verspreid kunt aanbieden op kantoor. Van koffiecorner, vergaderruimte, werkplekken tot aan de balie.

Hoe werkt het bestellen van de Small Business Box?

Bestel de Business Box via onze webshop. In het bestelproces kun je er zelf voor kiezen of je de box eenmalig, per 2 weken of per maand wilt bestellen, zo zit je nergens aan vast.
Voor 15.00 uur bestellen is de volgende werkdag al op kantoor!

Mocht je het prettig vinden om samen het proces te doorlopen en eventueel wensen door te nemen kan dat tijdens een persoonlijk gesprek.  We komen graag bij je op bezoek, maar indien je het wenst kan het natuurlijk ook telefonisch, ons team zit er klaar voor.

Welke snacks kan ik verwachten in de Small Business Box?

Een hoop lekkere, gezonde tussendoortjes! We leveren de box met 28 snacks. Deze snacks variëren van: koolhydraatarme chocolade, popcorn met extra eiwitten, suikervrije snoepjes, koekjes tot aan heerlijk verantwoorde chipjes bij de vrijdagmiddagborrel. LustiBox weet hoe je je werknemers kunt verrassen met een uitgebreid, lekker & verantwoord assortiment aan tussendoortjes en snacks.

0
Uw winkelwagen