Sport box

Slim boodschappen doen, alles in 1 Sportbox!

Iedere dag weer dezelfde eiwitshake of protiene bar? Lustibox heeft een gevarieerde sportbox samengesteld speciaal voor de fanatieke sporter. Met onze gezonde service ontzorgen wij je met de lekkerste, verantwoorde snacks voor, tijdens of na het sporten. De sportbox bevat een mix van 14 heerlijke snacks en tussendoortjes.

Ook gezonde snacks voor, na of tijdens het sporten?

Bestel de SportBox

Sport Box

Met de Sport Box service maak je het jezelf makkelijk om een bewuste gezonde keuze te maken. Bovendien heb je er zelf geen omkijken naar. Wij leveren in heel Nederland de Lustibox bij je thuis.

Tussendoortjes zonder toegevoegde suikers,  verzadigde vetten en toegevoegde kleur- geur- en smaakstoffen

Van mueslirepen tot aan een heerlijk notenmix. In de Sportbox hebben we rekening gehouden met genoeg variatie. Ben je het zat om iedere keer hetzelfde tussendoortje te nemen? Of op veel verschillende plekken jouw tussendoortjes te kopen? Dan is de Sportbox precies wat jij zoekt.

Hoe werkt het bestellen van de Sport Box?

Bestel de Sportbox via onze webshop. In het bestelproces kun je er zelf voor kiezen of je de box eenmalig, per 2 weken of per maand wilt bestellen, zo zit je nergens aan vast.
Voor 15.00 uur bestellen is de volgende werkdag al in huis!

Mocht je het prettig vinden om samen het proces te doorlopen en eventueel wensen door te nemen kan dat tijdens een persoonlijk telefonisch gesprek, ons team zit er klaar voor.

Welke snacks kan ik verwachten in de Sport Box?

Een hoop lekkere, gezonde tussendoortjes! We leveren de box met 14 snacks. Deze box is speciaal voor de sporter met een gezonde levensstijl! Van een heerlijke protiene bar tot aan eiwitrijke chips, popcorn & suikervrije chocolade.

0
Uw winkelwagen