gezond snacken, dieet, Koolhydraatarme tussendoortjes of snacks

Suikervrije box

Suikervrij en toch snacken !

Inspiratie nodig om je lekkere trek tussendoor te stillen met een gezonde en suikervrije snack? In onze snack box vind je 18 suikervrije tussendoortjes om lekker en verantwoord te snacken tussen de maaltijden door. Lekkere snacks met een minimum aan suiker en een flinke dosis gezonde voedingsstoffen; vitamines, mineralen en voedingsvezels.

Ook verantwoord snacken?

Bestel onze suikervrije box

Come off the sugar roller coaster

Iedereen weet dat suiker niet goed voor je is en het is nooit te vroeg om te beginnen met het verminderen van je suikerinname. Wij maken het je makkelijker om te kunnen genieten van heerlijke tussendoortjes zonder suiker. We hebben de gezondste en vooral lekkerste suikervrije snacks voor jou in een box samengevoegd. Je hoeft zelf dus niet meer op zoek te gaan en alle producten apart te kopen. Deze ene doos geeft je genoeg gezonde en suikervrije tussendoortjes om de aankomende dagen verliefd op te worden. Snacken zonder suiker was nog nooit zo makkelijk.

Suikervrij op elk moment van de dag

Een lekker suikervrije tussendoortjes, en dan met name onderweg worden toch wat lastiger om mee te nemen. In onze suikervrije box zitten 18 snacks apart verpakt die gemakkelijk mee te nemen zijn. Heb je een gezellig filmavondje? Heerlijk met een bakje naturel chips of zelfgemaakte popcorn, dan kun je toch gezellig met anderen meedoen zonder toe te geven aan de suiker verslaving.

Welke snacks kan ik verwachten in de Suikervrije box?

De suikervrije box bevat 18 snacks. Geheel suikervrij snacken maken we mogelijk en je hebt ook nog eens keuze. Keuze uit zowel zoete als hartige snacks. Onze tussendoortjes zijn er voor langdurige, gezonde en suikervrije energie voor elk moment van de dag. Als je namelijk allerlei lekkernijen omhanden hebt, heb je niet het idee dat je iets mist.

0
Uw winkelwagen